Speak-up and start a conversation
Gratis lunch-seminar Open Communicatie

16 januari 2014: gratis lunch-seminar open communicatie.

Van organisaties wordt in deze tijd steeds meer gevraagd. Alles wordt uit de kast gehaald om de boel in beweging te krijgen en bevlogenheid en samenwerking op een hoger plan te tillen. Medewerkers worden via alle mogelijke middelen bestookt met missies, kernwaarden en andere berichtgeving vanuit de top. Verplichte team-uitstapjes, trainingen en workshops wisselen elkaar in hoog tempo af.

Medewerkers krijgen al met al heel wat af op zich af. Maar hoe effectief zijn al die communicatie- en HR-inspanningen nu eigenlijk? Vaak kan het stukken beter. De oorzaak is in veel gevallen verbluffend simpel: een minder dan optimaal intern communicatie-klimaat.

De Gouden Vier van een gezond communicatie-klimaat.

Hoe dat precies zit onderzoeken we in dit informele seminar. Natuurlijk niet zonder een korte maar degelijke briefing vooraf over de laatste inzichten uit wetenschap en praktijk over kenmerken, effecten en voorbeelden van een gezond communicatieklimaat. Hierbij komen aan de orde:

  1. De GOUDEN VIER van een gezond communicatieklimaat.
  2. Waarom niets bepalender is voor bevlogenheid en trots dan de Gouden Vier.
  3. Hoe gebrek aan openheid en vertrouwen leiden tot CORPORATE SILENCE.
  4. Waarom een gezond communicatie-klimaat bij TOEKOMSTGERICHTE ondernemers bovenaan de prioriteitenlijst staat.
  5. Wat kun je doen om een gezond communicatieklimaat te bevorderen? De principes van open communicatie.

Voor wie?

Het lunch-seminar is bedoeld voor ondernemers, interne communicatie-adviseurs en HR-managers en andere geïnteresseerden. Deelname is kosteloos. Het aantal plaatsen is beperkt en er geldt op=op.

  • Delen Op

Diensten

Meer verhalen